Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. close

Categorieën

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen

Plantronics Savi W740

De Plantronics Savi W740 is een innovatieve lijn headset die draadloze vrijheid combineert met optimaal gespreksbeheer. Drievoudige connectiviteit zorgt ervoor dat u de audio eenvoudig kunt overschakelen tussen uw bureautelefoon, pc en mobiele telefoon met één intelligent draadloos headsetsysteem.

Beschikbaarheid: Levertijd +/- 5 werkdagen

Alleen online

Excl. BTW: € 225.00


In winkelwagen

Meer informatie

Ideaal voor zakelijke gebruikers die meerdere apparaten gebruiken en de beste geluidskwaliteit nodig hebben voor hun zakelijke communicatie.

De Plantronics Savi W740 is een draadloze mono-headset met een keuze uit drie verschillende draagopties: over het hoofd met de hoofdband, in de nek met de nekbeuge en over het oor met de oorhaak. Deze veelzijdige headset wordt geleverd met een krachtig basisstation. Gesprekken zijn aan te nemen en te beëindigen met één druk op de knop en zijn te beheren tot 120 meter van het oplaadstation. Met de Savi W740 schakelt u mobiele oproepen automatisch door naar de mobiele telefoon of headset, afhankelijk van welk apparaat het snelst bereikbaar is. Ook is de audio van de headset makkelijk door te schakelen naar de mobiele telefoon, zodat u ook buiten kantoor de oproep kunt voortzetten.

Geïntegreerde DECT-technologie zorgt voor een beter geluid en voorkomt storingen van Wi-Fi-netwerken terwijl de geavanceerde breedbandaudio uitstekende HD-spraakkwaliteit levert. Uw kunt kiezen uit smal- of breedbandaudio van professionele kwaliteit; kies smalband voor het verlengen van uw gesprekstijd of breedband voor duidelijkere gesprekken. Een verstelbare microfoon met noise-cancelling filtert ongewenst achtergrondgeluid en elimineert galm en ruis zodat luisteraars gesprekken duidelijk kunnen horen. De verbeterde digitale signaalverwerking (DSP) biedt een natuurlijker en helderder geluid, precies zoals het hoort te klinken. DeSoundGuard Digital technologie beschermt uw gehoor tegen plotselinge harde en hoge tonen boven 85dBA en alle geluiden boven 118dBA.

De Savi W740 heeft op de headset één knop voor het volume, de mute- en de wachtstandfunctie, en één knop om gesprekken aan te nemen en te beëindigen. Tevens biedt deze enkeloors headset u de mogelijkheid om meerdere apparaten op 1 basisstation te koppelen en zo conference calls te plegen met maximaal vier aangemelde deelnemers.

De Plantronics Savi W740 is ideaal voor professionals die contact willen houden met hun omgeving en is te gebruiken met een EHS-kabel (Electronic Hook Switch) of de HL10 hoornlifter om gesprekken op afstand te beantwoorden en te beëindigen.

Van dit model zijn ook een voor Microsoft Lync geoptimaliseerde versie en een dubbeloors-versie (Savi 720) verkrijgbaar.

 • Mono-headset (draadloos)

 • 3 draagopties: over het hoofd, achter het hoofd langs, en over het oor

 • Kan zowel links als rechts gedragen worden

 • SoundGuard Digital gehoorbescherming

 • Plantronics breedband HD-geluid

 • Compatibel met vaste & mobiele telefoons en PC

 • Ontwikkeld voor UC-toepassingen en softphones (Avaya, Cisco, IBM, Skype, etc)

 • Conference-call functionaliteit

 • Volumeregelaar en call-control op de headset

 • Gesprekstijd: tot 7 uur*

 • Bereik: tot 120m

 • Gewicht: 22g