Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. close

Categorieën

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen

Polycom VVX 201

Polycom VVX 201

Polycom VVX 201

De Polycom VVX 201 is een prima VoIP telefoon met 1 lijn, geschikt voor thuiskantoren, lobbies en ontvangstruimten. Dit toestel beschikt over uitgebreide telefoonfuncties, biedt uitstekende audiokwaliteit en is voorzien van een headset-aansluiting.

Beschikbaarheid: Levertijd +/- 5 werkdagen

Alleen online

Excl. BTW: € 82.70


In winkelwagen

Meer informatie

VoIP telefoon met 2 lijnen
De Polycom VVX201 is een professionele VoIP telefoon met 2 lijnen. U kunt hierdoor twee gesprekken tegelijk aannemen. Daarmee is dit VoIP toestellen ideaal voor callcenters of kleine bedrijfslocaties. Handig is dat de Polycom VVX201 over twee Ethernetpoorten beschikt voor het aansluiten van uw netwerkapparatuur.

Uitstekende audiokwaliteit
Deze VoIP telefoon van Polycom biedt uitstekende audiokwaliteit. Ook dit toestel is uitgerust met de Acoustic Clarity en de Acoustic Fence technologie van Polycom. Deze technologieën zorgen ervoor dat echo en ruis zoveel mogelijk wordt gereduceerd en dat conversaties zo natuurlijk mogelijk overkomen.

Gemakkelijk te integreren in huidige werkomgeving
De Polycom VVX201 VoIP telefoon is gemakkelijk te integreren in uw huidige netwerk. Het is niet nodig om uw huidige telefoonsysteem om te gooien, de integratie verloopt naadloos. Praktisch is ook dat u de Polycom VVX201 gemakkelijk kunt configureren, beheren en upgraden.

Uitgebreide telefoonfuncties
Deze zakelijke VoIP telefoon is uitgerust met vele belangrijke telefoonfuncties. Denk bijvoorbeeld aan het in de wacht zetten van een inkomend gesprek, het doorschakelen naar een andere telefoon of het inspreken van een bericht bij afwezigheid. Voor alle telefoonfuncties kijkt u in de datasheet onder het tabblad ‘Specificaties’.

  • VoIP telefoon met 2 lijnen

  • 2 Ethernetpoorten

  • Uitstekende audiokwaliteit

  • Gemakkelijk te integreren in huidige werkomgeving

  • LCD-display (132×64)

  • Headset-aansluiting

  • Uitgebreide telefoonfuncties

  • Ideaal voor callcenters of kleine bedrijfslocaties