Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. close

Categorieën

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen

CQ 5 Alarmzender Persoonsalarmering

CQ 5 Alarmzender Persoonsalarmering

CQ 5 Alarmzender Persoonsalarmering

De CQ-5 Alarmzender, is een persoonsalarm en valt onder de zorgdomotica en beschikt over een GPS. De CQ-5 biedt een effectieve oplossing voor zowel consumenten als (zorg-)organisaties. Zowel te gebruiken voor intramuraal als extramuraal.

Beschikbaarheid: Levertijd +/- 5 werkdagen

Alleen online

Excl. BTW: € 199.00


In winkelwagen

Meer informatie

De CQ-5 alarmzender is persoonlijke veiligheid in optima forma. Altijd eenvoudig kunnen alarmeren met spraak is het uitgangspunt geweest bij het ontwerp van deze unieke alarmzender. De CQ-5 Alarmzender is te vergelij­ken met een mobiele GSM telefoon, maar dan heel klein. Hierdoor is hij overal, zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en kan er met één druk op de knop een alarm gemaakt worden. De CQ-5 Alarmzender kan de locatie nauwkeurig en snel bepalen en biedt een heldere audioverbinding met de hulpverlener. Hierdoor weet de hulpverlener direct wat er aan de hand is en kan snel hulp wor­den geboden. Standaard is de E-Sim geprogrammeerd op het KPN netwerk. E-Sim programmering op het Vodafone netwerk is technisch mogelijk, echter nog niet geactiveerd.

Fraai vormgegeven, slechts 52 gram en batterij levensduur tot wel 3 weken zonder op te laden (wordt standaard met lader geleverd). Te gebruiken als medaillon of met een clip te bevestigen aan een kledingstuk.  

Op dit moment hebben wij bij diverse bedrijven de CQ-5 geïnstalleerd en voeren wij het beheer hiervan uit! Wilt u advies of meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van persoonsalarmering binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.